Loading...

Over Blooming Naturals

Over Blooming Naturals
Blooming-Naturals-liv-eco

Blooming Naturals
‘De natuur staat niet los van onszelf, we zijn er binnen in en het is binnen in ons, wij maken het en het maakt ons’*

Blooming Naturals producten zijn bedacht, ontworpen en gemaakt door mensen die in harmonie met de natuur leven en werken! Zij zijn herbalisten die getraind zijn in de wetenschap van het menselijk lichaam en de wetenschap en energetica van geneeskrachtige planten. Zij hebben een uitgebreide training en ervaring in het maken van werkelijk natuurlijke en effectieve huidverzorgingsproducten. Hun perspectief is holistisch. Zij betrekken natuurlijke ingrediënten met de duurzaamheid van de natuur in hoofd en hart. Hierdoor ontstaat een positieve energie die op zichzelf een essentieel bestanddeel is. Zij brengen deze ingrediënten met veel zorg en mindfulness tezamen in synergetische recepten.

Natuurlijke recepten ontworpen om jouw lichaam de gaven van de natuur te geven- genezing, verjonging, welzijn en voeding voor lichaam en geest.

Het resultaat is dat de hardwerkende cellen en andere onderdelen van je huid de diepe verzorging, voeding en ondersteuning krijgen die ze verdienen. Dat resulteert in natuurlijke schoonheid.

Plus, dat je de voldoening hebt te weten dat de ingrediënten worden verkregen door duurzame methodes, zoals biologische teelt, ‘wild-crafting’ en ‘fair trade’, welke onze mooie planeet en onze menselijkheid respecteren.

Vrijwel alle (98-100%) van de ingrediënten in Blooming Naturals huidverzorging en wellness producten zijn hele plantenextracten. In plaats van het hybridiseren van geïsoleerde bestanddelen van planten.

Zij gebruiken geen ingrediënten die afkomstig zijn van dieren (met uitzondering van bijenwas in de wonderbalsem, voetjesbalsem, lippenbalsem, balsem voor dieren en smeerwortelzalf) en ook geen ingrediënten die op dieren zijn getest. Ook gebruiken zij geen sterk bewerkte en over-geraffineerde plant-ingrediënten.

* Davi Kopenawa Yanomami geciteerd in ‘We Are One – A Celebration of Tribal Peoples’ door Joanna Ede.

Geef een reactie

Quick Navigation
Boven de €50,- is je verzending gratis!