Loading...

Blooming Naturals - organic skincare

Welkom op de site van Liv Eco.

Wij vertegenwoordigen het prachtige merk Blooming Naturals. De ambachtelijke, natuurlijke verzorgingsproducten van Blooming Naturals worden zorgvuldig met de hand vervaardigd in Nederland. Zij maken gebruik van 100% biologische ingrediënten. Een groot deel van deze ingrediënten wordt door hun zelf geteeld, terwijl andere in het wild worden geoogst en vervolgens verwerkt. Zij geloven in de spirituele wijsheid van planten, waarbij ze niet alleen hun biochemische affiniteit met ons lichaam begrijpen, maar ook hun natuurlijke krachten omarmen. 

Anita Lammers
Lees verder
De framboos huidolie van Blooming Naturals is voor mij heerlijk, ik gebruik deze dagelijks en in de zonnige periodes breng ik hem wat vaker aan in mijn gezicht. Je kan de olie samen aanbrengen met een dagcrème, dat doet mijn mams. (Ikzelf heb van nature een bleke huid). Groet, Anita
Sonja
Lees verder
Zojuist de Liv Eco Multi speciaal complex en de Three Max omega 3 besteld. Hier kan ik voorlopig even mee vooruit. Ik heb alle vertrouwen in deze supplementen en ik hoop dat ik mij beter ga voelen en de broodnodige energie hierdoor ga krijgen.
Previous
Next

Voeg je koptekst hier toe

 

Vrijwel alle (98-100%) van de ingrediënten in Blooming Naturals huidverzorging en wellness producten zijn hele plantenextracten. In plaats van het hybridiseren van geïsoleerde bestanddelen van planten. 

Zij gebruiken geen ingrediënten die afkomstig zijn van dieren (met uitzondering van bijenwas in de wonderbalsem, voetjesbalsem, lippenbalsem, balsem voor dieren en smeerwortelzalf) en ook geen ingrediënten die op dieren zijn getest. Ook gebruiken zij geen sterk bewerkte en over-geraffineerde plant-ingrediënten.

* Davi Kopenawa Yanomami geciteerd in ‘We Are One – A Celebration of Tribal Peoples’ door Joanna Ede.

Quick Navigation
Boven de €50,- is je verzending gratis!