Loading...

Stap 1

Eerste kennismaking

“Wil je ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Misschien wil je gezonder gaan eten, maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken. Heb je gezondheidsklachten, reageer je niet goed op bepaalde voeding, of wil je graag wat kilo’s kwijt. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, waarin je al je vragen over orthomoleculaire therapie kunt stellen. Na dit gesprek kun je zelf beslissen of je samen met mij stappen wilt zetten richting een gezonder leven.

Het mooie van een orthomoleculair adviseur is dat je zonder verwijzing bij me terecht kunt. De drempel is laag, en ik sta klaar om je te helpen op jouw pad naar een gezonder leven.”

Stap 2

Intake

Als je de stap wilt zetten naar een gezonde leefstijl, ontvang je voorafgaand aan de intake een vragenlijst die je kunt invullen.

Tijdens de intake bespreken we de ingevulde vragenlijst. We nemen ook de tijd om te praten over je wensen en doelen. Op deze manier kan ik een helder beeld krijgen van je klachten en gezondheid. Ik geef in dit consult ook al een aantal basis voedings- en suppletieadviezen mee.

De intake neemt ongeveer 60 minuten in beslag.

Het kinesiologisch testen van voedsel en supplementen d.m.v. spiertesten is een waardevol onderdeel van ieder consult. Zo kunnen we ontdekken welke voedingsmiddelen mogelijk belastend voor je zijn en of je tekorten hebt aan specifieke vitaminen en mineralen.

Na de intake stel ik een op maat gemaakt orthomoleculair voedings- en suppletieadvies op, inclusief indien nodig een behandelplan. Dit advies bespreken we uitgebreid tijdens een tweede consult.

Stap 3

Persoonlijk voeding en supplementen advies

het tweede consult nemen we de tijd om het orthomoleculair voedings- en suppletieadvies te bespreken, evenals een eventueel behandelplan.

Tijdens mijn uitgebreide uitleg is er ruimte voor al je vragen en opmerkingen. Deze verdieping biedt niet alleen meer inzicht, maar geeft je ook meer controle over je gezondheid en kan je extra motiveren om inspanningen te leveren of veranderingen door te voeren, indien nodig.

De duur van dit consult varieert tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van je klachten en vragen.

Stap 4

Vervolgconsult

Bij een mogelijk vervolgconsult evalueren we samen de vooruitgang en overwegen we eventuele aanpassingen aan zowel het voedingsadvies als het behandelplan.

Wanneer je begint met een gezond voedingspatroon, veranderingen in je levensstijl en eventuele inname van supplementen, heeft je lichaam minimaal 3 maanden nodig voordat je tastbare verbeteringen in je gezondheid kunt ervaren en zien. Om deze reden is het verstandig om te evalueren en eventueel aanvullend kinesiologisch testen om de huidige status van je lichaam te checken.

Een vervolgconsult duurt doorgaans tussen de 30 en 60 minuten. Hierbij is er voldoende tijd voor vragen en verdere afstemming op jouw individuele behoeften.

Stap 5

Supportpunt

Als je tussen de consulten door vragen hebt, ben ik beschikbaar via telefoon, WhatsApp en/of e-mail. Je kunt direct of zo spoedig mogelijk een reactie van mij verwachten, inclusief antwoorden, tips of de benodigde motivatie.

 

Quick Navigation
Boven de €50,- is je verzending gratis!