Loading...

Orthomoleculaire Geneeskunde

Orthomoleculaire Geneeskunde

Maar wat is nu eigenlijk de orthomoleculaire geneeskunde?

De orthomoleculaire geneeskunde maakt op dit moment een enorme ontwikkeling door. Dit komt omdat de wetenschappelijke onderbouwing flink toeneemt. 

De orthomoleculaire geneeskunde is een van de hoopgevende en vooruitstrevende ontwikkelingen van deze tijd. Het voornaamste verschil met de huidige reguliere geneeskunde is dat orthomoleculair het biologische systeem van het lichaam altijd ondersteunt en in principe nooit bestrijdt of belemmert. De reguliere geneeskunde is uiterst effectief voor het stellen van diagnoses, chirurgische ingrepen, bestrijding van infecties, etc. Echter is het zo dat in de orthomoleculaire geneeskunde meer aandacht is voor oorzaken aanpakken en het liefst preventief werken. Door jouw gezondheid ook vanuit de orthomoleculaire bril te bekijken en samen te werken aan je voedingspatronen en leefstijl, pak je het beste van twee werelden. Goede voeding is namelijk essentieel voor een gezond lichaam.
Naast voeding wordt er in de orthomoleculaire geneeskunde aandacht besteed aan specifieke klachten of een bepaalde aanleg die iemand heeft. Dit kan worden ondersteund door specifieke voedingstoffen toe te dienen, wat mogelijk is in de vorm van een dieet of als supplement.

Belangrijke pijlers in de orthomoleculaire geneeskunde zijn: 

  • Slaapoptimalisatie
  • Stressreductie
  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset
  • Meten
Quick Navigation
Boven de €50,- is je verzending gratis!