Loading...

Over Petra

Over Petra

Wat leuk dat je de  vernieuwde website van Liv Eco bezoekt. Even een kort verhaaltje over mijzelf.

Mijn naam is Petra Rustenburg. Mijn jarenlange passie voor gezonde voeding en levensstijl heeft er voor gezorgd dat ik begin 2018 de knoop heb doorgehakt om een biologische winkel in Medemblik te starten. Dit is een groot avontuur voor mij geweest en ik heb dit jarenlang met veel plezier mogen doen. Mijn missie om biologische producten toegankelijker te maken voor de mensen in Medemblik en omstreken is gelukt.
Door mijn winkel ‘Liv Eco’ heb ik een schat aan ervaringen opgedaan in de orthomoleculaire voeding en supplementen. De adviserende rol die ik in mijn winkel mocht ervaren met zoveel lieve, leuke klanten, paste mij helemaal. 

Doordat Liv Eco de afgelopen jaren zich succesvol ontwikkelde en zich goed geworteld had in Medemblik, heb ik er onlangs voor gekozen om deze te verkopen aan ODIN coöperatie. Door deze stap te zetten kan ik nu doorgaan met het geven van voedingsadviezen (wat ik zo leuk vond in mijn winkel), maar dan één op één.
Mijn missie is om jou weer lekker in je vel te laten voelen met de juiste voeding, gezonde levensstijl en aanvullend basisadvies van supplementen die voor jou van waarde zijn.

Ondertussen heb ik twee opleidingen gevolgd tot orthomoleculair therapeut en voor beide mijn diploma behaald. Onlangs heb ik een traject in kinesiologie gevolgd en ook mijn certificaten behaald. Het kinesiologisch testen met een spiertest om te bepalen welke voeding en supplementen geschikt voor je zijn, vind ik een geweldige aanvulling op de orthomoleculaire geneeskunde. Ik heb hier al mooie resultaten mee geboekt bij cliënten. Het certificaat van de basismodule Schüssler celzouten heb ik ook op zak, bijna bij ieder consult schrijf ik wel één van deze ondersteunende celzouten voor. 

Inmiddels ben ik gestart met mijn voedingspraktijk, deze  kun je vinden aan het Achterom 8 in Medemblik. Hier geef ik voedingsadviezen met aanvullende supplementen, om overzichtelijk handvatten aan te reiken. Dit gebeurt op een behapbaar tempo, elke stap is er één. Ik werk vanuit een holistische visie, dus alle verschillende aspecten van je gezondheid worden als één gezien. Ik ga uit van het zelf genezend vermogen van het lichaam. Door het lichaam op een passende wijze te ondersteunen in zowel voeding, beweging, ontspanning en het eventueel extra aanvullen van voedingsstoffen, helpen we het lichaam veel klachten zelf op te lossen.

Verder ligt mijn hart al jaren bij de prachtige, biologische verzorgingsproducten van Blooming Naturals. Deze verzorgingslijn verkocht ik al in mijn biologische winkel en vind het dan ook een eer om nu als freelancer Blooming Naturals te mogen vertegenwoordigen. Ik ben van mening dat dit fantastische merk de erkenning verdient die het hoort te krijgen, en ik zal me daar volledig voor inzetten.

Webshop Liv Eco

Trots ben ik op de Liv Eco webshop, dat was een hele klus. Samen met mijn man Johan, hebben we enorm ons best gedaan om een mooie webshop te bouwen met natuurlijke verzorgingsproducten van Blooming Naturalsetherische oliën van eigen label, Schussler Celzouten en voedingssupplementen van eigen label. Neem gerust een kijkje en wie weet zit er wat voor je bij.

Quick Navigation
Boven de €50,- is je verzending gratis!