Nieuwe-pand-Liv-eco-Nieuwstraat 45

Liv Eco is verhuisd

Biologische winkel Liv Eco is verhuisd naar een groter winkelpand

 

Petra Rustenburg opende drie jaar geleden vol vertrouwen haar biologische winkel ‘Liv Eco’. Ze voelde dat de timing perfect was, want een biologisch specialist in de gemeente Medemblik was er tenslotte nog niet en steeds meer mensen kozen voor een gezonde levensstijl. Liv Eco vestigde zich in een monumentaal pand aan de Nieuwstraat in het centrum van Medemblik, waarmee Petra’s grote droom én voorgevoel uitkwam.

 

Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een vertrouwde plek voor een grote klantenkring, waarvan sommigen er dagelijks hun boodschappen doen. Dit is absoluut mede te danken aan het feit dat Petra en haar team goed luisteren naar wat de klanten willen en hier uitstekend op in spelen. Ze ontwikkelen zich voortdurend en blijven groeien, zodat ze klanten de juiste adviezen kunnen geven. Niet voor niets staat Liv Eco inmiddels bekend als biologisch specialist!

Uiteraard staat het aanbod van gezonde lokale producten hoog in het vaandel, waarmee zij zich dan ook echt onderscheiden van de reguliere supermarkten. Zo heeft Liv Eco een trots samenwerkingsverband met onder andere tuinders en boerderijen uit West- Friesland.

 

Petra: ‘Liv Eco is echt ontdekt door de Medemblikkers. Wat mij een ontzettend goed gevoel geeft, is dat ik zie dat onze klanten zich op hun gemak voelen in de winkel. Ze voelen zich prettig vanwege onze gastvrijheid, de persoonlijke aandacht en onze adviserende rol die wij bieden.

En daarom heb ik de volgende stap aangedurfd door te gaan verhuizen naar een groter winkelpand aan de Nieuwstraat. Doordat we nu meer ruimte hebben gekregen, heb ik ons assortiment kunnen uitbreiden met nog meer mooie biologische producten. Er zijn nog meer lokale producten bijgekomen en onze drogisterij is ook uitgebreid. Ook hebben we eindelijk een mooie biologische make-up lijn gekregen, maar bijvoorbeeld ook leuke boeken en cadeauartikelen.’

 

Alleen was het Petra nooit gelukt: ‘Ik ben enorm trots op mijn team dat, net als ik, met veel liefde voor Liv Eco werkt en meedenkt. In anderhalve maand tijd heb ik met veel plezier samen met mijn partner, familie, vrienden en team Nieuwstraat 45 een metamorfose gegeven. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat! Het is een heerlijk, ruime, lichte sfeervolle winkel geworden.

Verder ben ik onze klantenkring enorm dankbaar voor de financiële ondersteuning die ze mij geboden hebben door coupons te kopen via onze Crowdfundingsactie om de verbouwing te bekostigen. Mede dankzij hen heb ik alle plannen voor de winkel kunnen verwezenlijken.’

 

U bent van harte welkom op ons nieuwe adres: Nieuwstraat 45 in Medemblik.