Genieten van smaakvolle biologische producten in Medemblik!

We weten allemaal dat goed gebalanceerde maaltijden een gezonde basis voor je lichaam vormen. Als je dan ook nog eens kiest voor biologische producten, dan ben je niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor de natuur!

Shop je graag bewust biologisch, of zou je juist graag eens goed geïnformeerd willen worden door een biologisch specialist?
Kom binnen bij Liv Eco en maak samen met ons de juiste keuze door te kiezen voor eerlijke producten.

Mascotte

Onze mascotte is de boom. Dat is niet voor niets. Bomen vormen de kern van Moeder Natuur en staan symbool voor het leven zelf, maar ook voor kracht, bescherming en wijsheid. Als een boom goed geworteld is en de juiste voeding krijgt, kan hij groeien, bloeien en andere voeden. Dit geldt natuurlijk ook voor mensen. Net als voor bomen, is gezonde voeding voor ons ook van essentieel belang. Vanwege de symbolische betekenis voor het leven en het respect voor alles wat leeft, voelen wij ons verbonden met de boom. Vandaar de naam Liv Eco.

 

 

Missie

Liv Eco biedt jou een (h)eerlijk verantwoord en exclusief assortiment dat past in jouw biologische levensstijl. Liv Eco streeft ernaar om jou te blijven inspireren met haar producten.