Team Liv Eco

Foto-team-Liv-Eco-Medemblik

Foto team Liv Eco Medemblik

Genieten van smaakvolle biologische producten in Medemblik!

We weten allemaal dat goed gebalanceerde maaltijden een gezonde basis voor je lichaam vormen. Als je dan ook nog eens kiest voor biologische producten, dan ben je niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor de natuur!

Shop je graag bewust biologisch, of zou je juist graag eens goed geïnformeerd willen worden door een biologisch specialist?
Kom binnen bij Liv Eco en maak samen met ons de juiste keuze door te kiezen voor eerlijke producten.

Mascotte

Onze mascotte is de boom. Dat is niet voor niets. Bomen vormen de kern van Moeder Natuur en staan symbool voor het leven zelf, maar ook voor kracht, bescherming en wijsheid. Als een boom goed geworteld is en de juiste voeding krijgt, kan hij groeien, bloeien en andere voeden. Dit geldt natuurlijk ook voor mensen. Net als voor bomen, is gezonde voeding voor ons ook van essentieel belang. Vanwege de symbolische betekenis voor het leven en het respect voor alles wat leeft, voelen wij ons verbonden met de boom. Vandaar de naam Liv Eco.


Missie

Liv Eco biedt jou een (h)eerlijk verantwoord en exclusief assortiment dat past in jouw biologische levensstijl. Liv Eco streeft er naar om jou te blijven inspireren met haar producten.

Eigenaresse Petra Rustenburg
“Waar ik altijd naar op zoek ben geweest in voeding, zijn smaakvolle, gezonde en pure producten zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, eigenlijk zoals voedsel bedoeld is. Inmiddels eet ik ruim 20 jaar vegetarisch en het liefst biologisch, omdat dit mij een prettig gevoel geeft.

Ik ben heel trots en enthousiast dat ik nu de kans krijg om zelf biologische producten te mogen aanbieden in mijn winkel in Medemblik: Liv Eco.

Bij Liv Eco verkopen we producten waar een eerlijke prijs voor is betaald en die geteeld en geproduceerd zijn met respect voor de natuur. Deze puurheid en liefde voor voeding proef je beslist terug. 

Ik doe de dingen graag net iets anders. Zoals het aanbieden van een lokaal assortiment, proeverijen, live cooking en nog meer. Mijn doel is een sfeervolle plek te creëren, waar mensen blij worden van heerlijke biologische producten en met een warm gevoel de winkel weer verlaten.

Graag inspireer ik jou om te ontdekken hoe lekker en goed biologische producten zijn, zodat ook jij kunt genieten van een gezonde, biologische leefstijl.


Cees Kors

“Cees is een echte kruidenier in hart en nieren, hij heeft 44 jaar een buurtwinkel gehad in Amsterdam-Zuid, namelijk Zuivelhuis Kors. U zult regelmatig Cees bij ons tegenkomen. Cees is een man met veel kennis, waar we dankbaar gebruik van maken. Verder helpt Cees met alle voorhanden werkzaamheden, zoals vracht verwerken, kefir ophalen bij de Kefirboerderij, enz. enz. Wij zijn superblij dat Cees ons team versterkt. Bedankt Cees!


Nadia Breg

Femke van Walstein

Desiree Breg

Mike Koeleman

Floortje van Engelenhoven

Sofie Blokker

Mia van Hoof

BewarenBewaren

BewarenBewaren